Tilmelding sker under teksten

Hedensted Esport har mange forskellige spil afdelinger, hold og træningstidspunkter, orienter dig i menupunktet ‘Hold’, som giver mere konkret information om de enkelte spil. Derudover kan du med fordel gå til menupunktet ‘kalender‘ og få et overblik over træningstidspunkterne.

I Hedensted Esport betaler man for det antal træninger pr. uge, man som medlem gerne vil have. Der er typisk at vælge mellem 1-2 træninger i uge.

1 ugentlig træning koster 750 kr. halvårligt i kontingent.

2 ugentlige træninger koster 1.500 kr. halvårligt i kontingent.

Herunder tilmelder du dig som medlem, husk at tilmeld dig 2 steder, hvis du vil have 2 træninger. (Hvis muligt) Hver tilmelding er kun for træning på det pågældende hold, i det pågældende tidspunkt, på den pågældende dag.

Har man spørgsmål til de forskellige hold, bør man kontakte den repræsentative holdleder. Kontaktinformationen finder man i menupunktet ‘styregruppe‘ eller på holdets egen side her på hjemmesiden.

Alle medlemmer opfordres til at melde sig ind i vores Facebook Gruppe, da vi løbende deler information, om f.eks. aflyste træninger og meget mere. Facebook gruppe for medlemmer og forældre:
https://www.facebook.com/groups/546219183143526

Tilmelding sker her:
https://www.hedenstedffi.dk/aktiviteter/e-sport